Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Novosad Jan ml., 3. 5. 2019 20:19)

V životě nepochopím labilní jedince, tak ve výborném kádru hráčů z Dluhonic. Po dnešním zápase,jsem opravdu znechucený. Ale neboj,na každou svini se vaří voda a na Tebe už je zavřená a Karma je zdarma... ale mimo hřiště..

Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Novosad Jan ml., 3. 5. 2019 20:20)

Uvařená

Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Radek, 3. 5. 2019 20:27)

To co jsem udělal je samozřejmě neomluvitelné. Jestli máš ten dres roztržený tak se mi ozvi a zaplatím ti ho.

Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Novosad Jan ml., 3. 5. 2019 21:03)

O dres nejde, chumelenice byla velká.. jde mi jen o zásady, můj táta patří mezi ty co to hrají, když to založil Travex s R.K. ... A reagoval, by jsi úplně stejně... Hlavně celá soutěž ví o tobě, že to nedáváš a pán fotbalista jsi! Jen ty nervy.. Váš mančaft patří mezi dobré týmy, s kterým se dá vyjít, bohužel kromě Tebe... Jinak do veteránů táta nepatří, dle tvého názoru, v jeho věku Vám skoro dal 3 fiky a udýchá to napohodu.. trošku respektu.. dal bych to neřešil

Re: Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Radek, 3. 5. 2019 21:10)

Máš ve všem pravdu Honzo. Hned jak tvojeho tátu uvidím tak se mu omluvím. Dnes vyhrál lepší tým a ode mě to bylo opravdu zbytečné. Ať se vám daří a ještě jednou se omlouvám.

Re: Re: Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Novosad Jan ml., 3. 5. 2019 21:18)

Vám taky Rade!

Re: Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Pidloň, 4. 5. 2019 11:00)

Čao Honzo ,
přesně , jak píšeš . Taky Tvého tátu znám nějaký ten pátek . Ať už z velké a nebo z malé . Je dobrej . Všechna čest v jeho věku hrát 1. ligu !!! Ať se Vám daří !!! (Samozřejmě nevím , co se událo . Jen vkládám příspěvek do diskuze . Nic víc .) Čao .

Re: Re: Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(Novosad Jan ml., 4. 5. 2019 13:16)

Čau pane, už je za tím velká tlustá čára a už to rozebírat nechci. Díky :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Zippo Vinary vs Hell Kozel

(pepa sk, 4. 5. 2019 16:55)

jen jemně reaguji před 14 dny mě radek p. jestli je to on označoval abych se krotil na sudího a ted´ trhá trička ? tak to je dobrý jinak se omlouvám

Odložení zápásu SC Gunners - Sokol Rokytnice

(Tomáš Barna, 3. 5. 2019 9:51)

Kapitán SCG KOLÁČEK Kamil má nové číslo 736 207 040.
Odklad zápasu eviduje.

Dohrávka

(Jarda Rokytnice, 24. 4. 2019 7:10)

Zippo - Rokytnice
sobota 9:00 Vinary

SK HRADČANY - HELL KOZEL

(Tomáš Barna, 1. 5. 2019 8:20)

Omlouvám se za zpoždění, nechtěl jsem reagovat hned po zápase a následně skrz pracovní a rodinné vytížení jsem se k tomu nedostal dříve (aspoň mohu konstatovat, že už je to s čistou hlavou a odstupem). V zápase v Hradčanech byl dlouho vyrovnaný stav, vítězný gól na 2:1 padl v samotném závěru. Po zápase bylo ze strany Hradčan reklamováno, že se hrálo údajně 3,5 minuty přes čas, (což nemohu negovat), na druhou stranu z pozice hráče na hřišti jsem během závěru zápasu neslyšel jedinou zmínku, že by bylo sděleno od rozhodčího, že např. zbývá ještě 5, 3 nebo 1 minuta. Našemu gólu předcházel na druhé straně roh (či aut) a šance Hradčan, po gólu a následné debatě se ještě nějaký čas hrálo, takže i kdybych přistoupil na to, že se celkem nastavovalo 3,5 minuty tak gól padl +- v 2 minutě nastavení, což vhledem k celkovému průběhu zápasu, který nutno podotknout se nepovedl ani jednomu týmu (neb to byl spíš boj, kdy po každém autu, rohu či výhozu brankáře následovali 2-3 tvrdší souboje, kde u každého druhého se reklamoval faul na jedné či druhé straně a fotbal se hrál opravdu poskromnu), je takové nastavení - aspoň za mě - snadno obhajitelné. Nechci to zlehčovat, ale za těch X let co hraji malou kopanou, jsem zjistit dvě pravdy: 1) gól platí, až když ho uzná rozhodčí a 2) zápas končí až rozhodčí zapíská konec. Tohle je opravdu na „posouzení“ rozhodčího – viz např. šlágr posledního kola mezi Rokytnicí a Kedlubnem, (kdy mimo Pidloně, který protestuje tak nějak standardně :-D – omlouvám se, to si dělám srandu) se nikdo příliš nevzrušoval a hrálo se za stavu 3:1, dokud nepadl poslední gól a rozhodčí nezapískal konec…
Mimochodem, když jsem zmínil tento zápas, chtěl bych (mimo jedné výjimky, která do zápasu nepatřila) ocenit všechny hráče na hřišti, za to, jaký fotbal se v Rokytnici oboustranně hrál a jakou měl zápas kvalitu - skutečně bylo vidět, že hraje první s druhým a o titul!!! Pánové smekám a těším se na velmi zajímavý závěr sezony.

CITOV CITY - ROZHODČÍ

(Tomáš Barna, 1. 5. 2019 8:40)

Ještě bych touto cestou poděkovat Panu Rozhodčímu v CITOVĚ (netuším jak se jmenuje) jednak za perfektně odpískaný celý zápas a hlavně za to, že se ještě najdou lidé, kteří sami od sebe (zadarmo a ve svém volném čase) přijedou v jeho případě z Olomouce na náš malý fotbal a svým nasazením a rozhodcovským výkonem pomáhají a přispívají "svou troškou do mlýna" k tomu, aby se malý fotbal vůbec hrál a celkově kultivoval. Za ligu děkuji!

Re: CITOV CITY - ROZHODČÍ

(Pidloň, 1. 5. 2019 8:55)

Čao Tome ,
máš pravdu . Rozhodčí hráčů Citova je perfektní .

Re: SK HRADČANY - HELL KOZEL

(Pidloň, 1. 5. 2019 9:23)

Čao Tome ,
máš pravdu , já už jiný nebudu . Ale vše v rámci fair play . Však mě znáš dlouho . Emoce jsou emoce . I po té jedné výjimce , o které píšeš jsme dál hráli v rámci fair play . Obě mužstva . I když si myslím , že ji měl rozhodčí asi vyhodnotit jinak . Ale to by pak asi bylo po krásném fotbale . Už je to pryč . Po zápase jsem se šel rozhodčímu za mé protesty a gesta vůči nastavení času omluvit , protože jak píšeš , zápas končí až když ho ukončí rozhodčí !!! Jinak fotbalu zdar a čisté hře obzvlášť !!!


Re: Re: SK HRADČANY - HELL KOZEL

(Tomáš Barna, 2. 5. 2019 0:19)

Pidloňovi se omlouvám, asi jsem tě neměl vůbec zmiňovat (bylo to myšleno spíš v žertu neboť během zápasu komentuješ hodně věcí), ale z tvojí strany tam nebylo nic neadekvátního, jen jsi apeloval na to, aby už byl odpískán konec, což s neméně zkušeným a ostříleným rozhodčím RK ani nehnulo :) a popisoval jsem to jen pro vykreslení situace a "problému" z našeho zápasu v Hradčanech. Nebylo to ani poprvé ani naposled, kdy rozhodčí něco nastavil a jen kvůli tomu se výsledek dosažený na hřišti nemění.

Re: Re: Re: SK HRADČANY - HELL KOZEL

(Pidloň, 2. 5. 2019 16:15)

Čao Tome ,
v pohodě . Je to přesně tak , jak jsi napsal . Pidloň už jiný nebude . Jinak jsem si opět rád zahrál proti vynikajícím fotbalistům z RK , které znám už nějaký ten rok , řekl bych nějaké desetiletí .

Re: SK HRADČANY - HELL KOZEL

(pepa předseda snad, 1. 5. 2019 16:04)

tome snad už s chladnou hlavou každý zápas je jiný a každý bod se počítá my jich moc nemáme ale to je jinší. sudí byl tázán několikrát. a to že nikoho nemrzí 3:1 nebo 4:1 je někde jinde atˇ se daří /jo radek padá 10 sekund před faulem a pěkně a martin není řezník ani bojovník MMA a sudí atˇ si dá na píšťalku na provázek pepa

Lions-Travex

(Michal, 2. 5. 2019 13:48)

Odložený zápas Majetín Lions-Travex se odehraje 8.5.2019 10.30h

Re: Lions-Travex

(Jedla Travex, 2. 5. 2019 14:12)

Souhlasí


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »