Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Pravidlo o registrovaných hráčích - Jak to vlastně je ?

(Fanoušek, 18. 4. 2022 17:03)

Těžko říct , jestli jim to docvaklo a jestli vůbec ty pravidla znají . Já ano . Jen jsem se chtěl ujistit , jestli je chápu správně . Byl jsem se jen podívat . Ale to už je věc jejich a Rokytnice .

Re: Re: Re: Re: Re: Pravidlo o registrovaných hráčích - Jak to vlastně je ?

(Alois Skopal, 18. 4. 2022 17:33)

Ještě jednou rypale!!!!Pro důkladném prostudování pravidla 5 si jsem jistý,že jsme nic neporušili.Start na podzim platí pro podzim a start na jaře pro jaro Je to strašné slovíckareni,ale myslím že je to tam jasné psáno.Takže díky že nám fandís,ale hledej dál.Tohle se Ti nepovedlo!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidlo o registrovaných hráčích - Jak to vlastně je ?

(Fanoušek, 18. 4. 2022 18:02)

Mno , nevím , jestli máš pravdu .

Registrovaným hráčem se rozumí hráč, který nastoupí do podzimních zápasů/podzim/ či jarních zápasů/jaro/ řízených fotbalovými svazy byť na jeden zápas. Na soupisce označení symbolem R.

Tam je to = byť na jeden zápas !!! Musí být uvedeno R . A to Vy na soupisce nemáte !!!

Proto jsou povoleni 3x R , ale hrát můžou jen 2x R .

Bohužel . Tak se nerozčiluj .

Hlavně FAIR PLAY .

Re: Re: Re: Re: Re: Pravidlo o registrovaných hráčích - Jak to vlastně je ?

(Rudol pola, 18. 4. 2022 17:33)

Je to proste blbost i tak. On je odregistrovan a nehral tedy velkou kopanou pocitam od rijna nehral velkou. A je duben, coz je 6 mesicu. Takze i tak si myslim, ze by melo byt vse ok.

1.000

(Michal - AC HROT, 27. 9. 2021 9:58)

Díky všem, spoluhráčům, protihráčům (hlavně gólmanům), a i tomu nahoře, že po celou dobu se mi vyhnulo vážnější zranění. Od mého prvního zápasu v PLMK v září 1993 se toho v PLMK hodně změnilo, ale pořád platí, že musíte ten kulatej nesmysl dostat do soupeřovy branky..... Ještě jednou díky všem, všem přeju hlavně hodně zdraví a dávejte góly, je to super pocit dát gól....... Michal
P.S.: Jo a pořád mě to baví, takže ještě nekončím (jsem si k tomu od září přibral i veteránskou ligu).

Re: 1.000

(Luďanec - Gunners, 27. 9. 2021 13:44)

Gratulace a ať to střílí dál - neskutečný číslo!

Re: 1.000

(Pidloň, 27. 9. 2021 16:13)

Čao Míšo ,
také se připojuji ke gratulaci . Ať se Ti pořád daří ( " hlavně ne proti Rokytnici " ) a vyhýbá zranění , tak jako doposud .
Čao .
Pidloň

Re: 1.000

(Skopal Alois, 28. 9. 2021 22:45)

Tak kamaráde klobouk dolů

Pro Krále

(Petris, 31. 12. 2021 15:49)

Klobouk dolů... rád tě budu ještě nějakej čas bránit

Odložené utkání

(Jarek Citov , 16. 11. 2021 10:03)

Ahoj.
Po dohodě kapitánů, odložené utkání mezi FK Citov City - AC Hrot Dřevohostic se odehraje ve středu 17.11.2021 v 14 30 hod. v Citově.

J.

Fotky ze zápasů

(Zachara ml. - Citov City, 8. 11. 2021 9:21)

Zdravím,

Jen jsem sem chtěl hodit odkaz na rajče.net na můj profil. Budu tam teď nově přidávat fotky ze zápasů. Hlavně teda z domácích, ale sem tam vyjedu i na venkovní.

Zatím tam mám jen 2 alba ze zápasů s Gunners/Hell Kozel a včerejšího zápasu se Slzou.

https://matycitycitov.rajce.idnes.cz/

Námět k širší diskuzi

(Tomáš Barna, 17. 9. 2021 11:17)

Slovy klasika: Rozmohl se nám tady takový nešvar …

Od zavedení pravidla o možnosti odkladu zápasu jsou pravidelně (už 4. rokem) na tom nejvíce „biti“ hráči HROTu, kdy zejména v podzimní části jsou jejich domácí zápasy v sobotu odpoledne pravidelně odkládány nebo rušeny/kontumovány. Pokud by se tak stalo 1x nebo 2x, asi to nebude problém, ale v jejich případě je to bohužel daleko častější. Chápu jejich rozčarovaní, když z plánovaných 6 nebo 7 domácích zápasů se jich neodehraje v sobotním termínu ani polovina a oni pak musí složitě hledat volné termíny…
Mě osobně napadají mě dva způsoby, ale berte to prosím jen jako návrh – nebo příspěvek k otevření nějaké diskuze! První možnost je zpřísnit nebo nějak lépe definovat pravidlo o možnosti odkladu zápasu, s tím, že např. pokud má jeden tým nějaký zápas již odložený, nemůže druhý tým žádat o další odklad.
Nebo druhá možnost: rozšířit soupisku např. na 20 hráčů a možnost odložení zápasu úplně vypustit, s tím, že by (čistě matematicky) mělo být vždy dostatek hráčů k tomu, aby zápas bylo možné odehrát.
Za konstruktivní návrhy a příspěvky budu rád.

Re: Námět k širší diskuzi

(Pavel ifk, 18. 9. 2021 9:14)

No za IFK musím taky přiznat, že neradi odkládáme zápasy, a když to jde ,tak to i v těch pěti lidech nějak ukopeme. Teď s Rokytnici nás nebylo ani tolik, a já nabídl pro soupeře myslím si velmi vhodný termín dohrávky, ale ani tak nám nebylo vyhověno, tak jsme to zkontumovali. Ok, svět se nezboří.
Oba Tomášovi nápady jsou dobré k diskuzi. Já mám taky nápad. Co takhle udělat víkendové miniturnaje, kdy se sejdou 4 mužstva (řekněme v plné sestavě), každý odehraje tři zápasy (klasicky 30x30minut) ,ty se započítají do tabulky. Sobota využita nejen fotbalově, ale i společensky a pak můžeš dvě soboty regenerovat nebo za 14 dní zas další tři zápasy. Jen tak stručně nápad, určitě by to chtělo doladit. Díky za pozornost

Re: Re: Námět k širší diskuzi

(Tomáš Barna, 21. 9. 2021 8:30)

Děkuji za reakci. Jen k tvému nápadu MINI TURNAJŮ, já jsem proti. Co sleduji zápasy, tak mimo registrovaných hráčů je fyzická kondice "běžných" amaterských hráčů nastavená +- na 1 zápas (poslední čtvrtina zápasu bývá pro mnohé utrpení) a tak myslím, že jediné, co by toto přineslo je podstatně větší množství zranění.

Re: Námět k širší diskuzi

(Ignác ac hrot, 19. 9. 2021 20:47)

Tak především odkládání zápasu u nás je jen o tom že týmy nemají hráče z velkého fotbalu,což je hodně smutné když se tu otvírá diskuze, stále je to malá kopaná,pokud hraje velkou tak ať se rozhodne co chce, teď jsme měli hrát s Bukem,všeci tři hráli velkou,kdyby jsme byli hajzli tak najdem termín kdy hrají znovu nebo v pátek ve 14h nebo v sobotu v 6.30h, nepřekládat a rozšířit soupisku

Re: Námět k širší diskuzi

(Tomáš, 20. 9. 2021 9:02)

Tak jak je to napsané, tak to zní že HROT je obět "odkládání zápasu" ale ve skutečnosti je to jediný tým který nehraje v nějakém pomyslném "tradičním čase" a vzhledem ktomu že ostatní týmy tenhle problém nemají tak si za to logicky může i částečně sám...




Re: Re: Námět k širší diskuzi

(Ignác, 20. 9. 2021 12:32)

Nemá cenu asi o tom diskutovat,my ten čas máme už několik let a problémy začaly až se zvýšil počet registrovaných hráčů a registrovaní veteráni a za dobu co hrajem malou kopanou to je 28 let jsme odehráli mraky utkání v sobotu u nás vlastně všechny protože jsme jiný hraci den ani neměli a to jsme vždy měli registrovaný.... včetně mě... takže o netradičním čase nemá cenu diskutovat

Re: Re: Re: Námět k širší diskuzi

(Tomáš, 20. 9. 2021 15:25)

Tak je to námět k diskuti, píšeš fakta a já taktéž. Ano, může to být kvůli registrovaným hráčům přičemž většina týmu na ně spoléhá a zvhledem ktomu že patříte k lepším týmum tak to má i své opodstatnění.. ale taky třeba já osobně si taky dovedu představit lépe strávené sobotní odpoledne než hraním malé kopané :) uspěcháná doba, času málo.

Re: Re: Re: Re: Námět k širší diskuzi

(Ignác, 20. 9. 2021 21:30)

To není nic proti tobě to je jen reakce na komentáře co tu byly napsány mi se bránit musíme,celou dobu hrajem v sobotu a myslím že to měnit nebudeme

Re: Re: Námět k širší diskuzi

(Jugy, 21. 9. 2021 8:48)

Zdravím, dobře, pokud vycházím z toho, že si Tome (dovol, abych ti tykal v diskuzi :-)) psal, že vlastně sobota odpoledne není "tradiční doba" pro hraní malé kopané a že ostatní týmy to tak nemají, krom AC Hrot, pak z toho plyne, že daný tým, potažmo jednotlivec, musí obětovat jednou za rok/sezónu sobotní odpoledne, aby odehrál zápas v Dřevohosticích. To si myslím není až taková katastrofa na to, že je to koníček, který buď chceš provozovat, nebo ne. ;-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »