Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Odklady

(Míra, 2. 9. 2022 10:31)

Přesně , jak píšeš . Tak se toho drž . Ty budeš asi vzornej táta .

Sázky

(Sázky =o), 27. 8. 2022 2:40)

1.5 kaďa vezme bank

Tomáš Šídlo pořád brečí

(Staňa Novák, 3. 6. 2022 16:06)

Tome , Tome ,Tome ,
na RK přijela Rokytnice vyhrát . Max. remizovat . Měla jednoho registrovaného . Bohužel prohráli 8 : 1 . Nepodařilo se jim vůbec nic . A jak psal Tom Malenda , zaslouženě . A nebrečeli , tak jako ostatní . Několikrát hráli bez registrovaných fotbalistů i v pátek večer , dokonce i venku a byli důstojným soupeřem a vyhráli . Někdy prohráli nebo remizovali . Pátek večer hrací doba , sobota , neděle volno . A o tom to je . A jednou za rok přijet tam nebo onam k soupeřovi odehrát zápas a brečet , že mi termín nevyhovuje mi připadá směšné . Mimo jiné je x lidí na soupisce a bát se , že moc prohraji a raději kontumuji , mi připadá také směšné . Tak to nehrajte . Ať je liga se 6 mančafty , které chtějí hrát a bude důstojná . I když ZIPPO mě taky trochu zklamalo . A dát někomu 500 kč za kontumaci ? Asi máte sponzora nebo ry .
Vaše hrací doba v sobotu v 9 hod. ???? Taky nic moc . Ale jednou za rok ???? Proč , ne ???? Tak už k.... nikdo nebrečte !!!!

Re: Tomáš Šídlo pořád brečí

(Ubrečený Tomáš , 5. 6. 2022 17:52)

Ty vole kdo tady brečí... Já tam jednomu debilovi vysvětlují, že nám rokyta nevyšla vstříc s posunutím terminu.. Důvody nemusím přece nikomu vysvětlovat.. A za druhé nealko hraje 1.ligu od jejího založení... Máme jednu kontumaci a jeden odložený zápas.. Takže když někdo začne říkat že odkladame a kontumujeme zápasy tak se ohradim protože to není pravda..a příště až budeš psát moje jméno tak jsem Šidlo s krátkým i... A myslíš že mi tady pokaždé brečíme když prohrajeme? To bysme nedělali nic jinyho...

Re: Re: Tomáš Šídlo pořád brečí

(Staňa Novák, 6. 6. 2022 15:52)

Já se bavím o těch termínech , že jednou za rok , potqžmo za sezónu můžeš k soupeřovi přijet . Někomu se nelíbí ve 20 večer , někomu zase v 9 ráno . Někomu v 16 nebo v 17 odpoledne . Ale soupeř k Vám přijede . A nebo ne ? A jinak , staré Nealko , jó to byl mančaft . Tím neříkám , že novodobé Nealko je špatné . To už tam pamatuje jen pár kluků . Možná " jen " jeden . Nevím .

Re: Re: Tomáš Šídlo pořád brečí

(Petris, 10. 6. 2022 22:41)

Kámo... Já v Nealcu začínal v 16 letech (byl jsem v něm 10 let)mou kariéru v malé kopané...a určitě jsme nehráli 1.ligu...hravali jsme druhou a pak se postoupilo

Re: Re: Tomáš Šídlo pořád brečí

(Petris, 10. 6. 2022 22:44)

Jo a ještě jedna věc.... víš proč má Rokytnice tak blbej hrací termín a čas? .... kvůli divákům -dnes cca 200 diváků a neskutečně jsem si to užil

Re: Re: Re: Tomáš Šídlo pořád brečí

(Staňa Novák, 11. 6. 2022 18:59)

Dík za info kámo .

Odložené zápasy

(Staňa Novák, 7. 5. 2022 19:57)

Můžu se zeptat , proč se pořád odkládají zápasy , když může být na soupisce 18 hráčů ? Navýšil se počet , ale zápasy se nadále odkládají . To nemůže všech 18 hráčů najednou ? Polovina určitě může , ne ? Nechápu . Asi nemůžou registrovaní fotbalisti a nebo reg. veteráni . Pak je to tedy smutné . PLMK byla kdysi vytvořena hlavně pro neregistrované hráče a hráče , kteří skončili s velkou !!! No , je jiná doba .

Re: Odložené zápasy

(Ignác Ac hrot , 8. 5. 2022 13:34)

Souhlasím s tebou...k mám buď nepřijedou nebo si to odloží jako opět tento vykend

Re: Re: Odložené zápasy

(Pavel ifk, 9. 5. 2022 11:01)

Já můžu jen za sebe a za ifk reagovat na to, že jsme nepřijeli na Hrot. Mělo nás být 8, ve 12hod. se mi dva omluvili. Takže v takovém počtu, kdy ještě z toho jsou tři mlaďoši, kteří se teprve rozkopávají, dva v pohodě a já. A sebe už moc nepočítám. Rozhodl jsem se to zkontumovat, už mi to nestojí za to se tam honit a ještě dostat klepec. Nikdy jsem žádný zápas nevzdal předem, vždy jsme jezdili i teď třeba naposledy v pěti do Rokytnice, mě to problém nedělá, teda nedělalo, ale už mě to přestává bavit. Ale to je spíš interní problem, náš v ifk. Možná někde mají podobné trable. To, že je nás na soupisce 17 a chodíme v sedmi v šesti na zápas nemá snad ani cenu komentovat.
Jenom si spočítejte sami v týmu, kolik vás chodí pravidelně, jestli pět, šest, tak to máte super.
Časy, kdy jsem se nemusel před zápasem starat kolik nás bude jsou nenávratně pryč. Nepočítám zranění, nemoce, práce.
To jen takový povzdech, že za starých časů bylo líp

REGISTROVANÍ HRÁČI

(Tomáš Barna, 18. 4. 2022 20:44)

Jan Omelka je pro jarní část veden jako neregistrovaný, neboť mi bylo sděleno, že ve velkém fotbale končí a tedy nenastoupil do žádného zápasu jarní části fotbalových souteží FAČR, což je pro náš případ směrodatné.
Registrovaný / neregistrovaný se bere vždy pro aktuální půl rok (jaro / podzim).
Nikdo žádný protest nepodal (pokud je mi známo), takže myslím, že je tady příliš povyku pro nic. Stejný výklad tohoto pravidla uplatňuji po celou dobu, co vedu ligu a říkám ho všem, kteří se na toto dotazovali při doplňování sopisky o hráče, kteří končili s velkou. Pokud to není v pravidlech napsáno právně správně, sjednám nápravu, ale "logika a smysl" pravidla o reg. hráčích v tomto případě porušena nebyla.

Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Rudolf pola, 18. 4. 2022 22:02)

Tome, z toho pravidla v bode 5 je to takove zmatecne. Staci upravit jen, ze se jedna o registraci v dane sezone (jaro nebo podzim) a nedavat tam vetu o prubehu cele sezony. Muze dojit na slovnickareni. Ja jsem Omelku odregistroval z velke kopane a tak jsme k tomu i pristoupily i v Prerovske. Jen ta formulace bodu 5 je takova zmatecna. Upravil bych, aby bylo jasne dane, ze se jedna o aktualni sezonu a ne rocnik. (Tam je to osetrene pouze lomitky). Mej se, drzim palce!

Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Fanoušek, 19. 4. 2022 6:20)

Takže na podzim můžu hrát velkou a na jaře malou a obrácěně ? A pak pořád dokola ? Když budu chtít ? Ale v danou půli sezóny nesmím nastoupit ani v jednom zápase ve velké !!! To dává smysl , ale bohužel bod 5 nebyl (není) dostatečně popsán .

Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Rudolf Pola, 19. 4. 2022 12:14)

Pokud se jedno o pravidlo - sezona, tak ano. Pokud se jedna o pravidlo - rocnik, tak ne. To pravidlo je uplne nesmyslne. Chces mi rict, ze skoncis s velkou kopanou, protoze ses treba starej (jakykoliv duvod) a budes cekat pul roku, abys mohl hrat malou? Svato, neblbni. Tyhle pravidla mozna pred 15 roky!!! Je to dost postavene na hlavu, nemyslis? Borec skonci v rijnu s velkou, ma 5 mesicu zimu pauzu, on vi, ze velkou hrat nebude a ma cekat pul roku kvuli registraci, protoze….? Procti si pravidla treba Olomouc a jina mesta - sdruzeni pod ACR. Perfektne osetrene. Treba tam Tom najde inspiraci. Co me vic mrzi, ze se na RK vyroji vzdy neco po nejakem debaklu a nedej boze nasem podvadeni. Jen muj nazor!!!

Re: Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Fanoušek 2, 19. 4. 2022 17:00)

Každý si může vyložit pravidla jak chce a jak se mu to hodí . Bod 5 špatně formulován . Jinak si vyberte nejlepší hráče z Přerova a vyhrejte ligu . Snad vás to těší . Ale z hovna uplést bič , to je frajeřina . V Olomoucké to samé . Výběr Přerova . A pak se plácejte po ramenech , jak jste dobří . Nechcete hrát raději Ligu mistrů ?

Re: Re: Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Kaďa , 19. 4. 2022 20:22)

Nejlepší ti co se neumí ani podepsat a píšou za fanoušky.
Ale i ty nebo Vy máte možnost si poskládat svůj tým
Na Přerovsku běhá hodně kvalitních fotbalistů tak proč nehrají za Vás?

Re: Re: Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Rudolf Pola, 19. 4. 2022 21:16)

My se nemusime placat. My to vime! A ti, co sleduji tabulky a vysledky to vi taky. A liga mistru by byla super. Snad se zadari. Sanci mame v Olomoucke. Na druhou stranu, sanci by mela napr. Rokytnice. Staci byt pod asociaci male kopane, vyhrat ligu, vyhrat pohar a jsou v lize mistru. Takze si to napsal dobre, ted uz staci jen poskladat “vyber” a treba ses tam.

Re: Re: Re: Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Rosťa Milí, 20. 4. 2022 20:12)

A nechcete tedy hrát jen tu olomockou ligu ? Ať taky můžeme někdy třeba zabojovat o Přerovský pohár a konečně vyhrát 1. PLMK !!!???

Re: Re: Re: Re: REGISTROVANÍ HRÁČI

(Skopal Alois, 19. 4. 2022 21:56)

Děkuji Ti lichotniku,nejlepší hráči z Přerova? S největším věkovým průměrem ligy??Tak to se povedlo,Troubo!!!Každý fotbalista z Přerova by Ti měl namlatit.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »